| EDUT | | KYSYMYKSIÄ | | YRITYS | | YHTEYSTIEDOT| | ETUSIVU|

 

KYSYMYKSIÄ

KIMPPATAKSI.FI on uudenlainen taksipalvelu, joka perustuu siihen, että lähes samansuuntaiset ja –aikaiset matkat yhdistellään silloin kun se on mahdollista ilman, että kenenkään matkustajan matka-aika muuttuu merkittävästi. Seuraavassa vastataan muutamiin usein esitettyihin kysymyksiin – muita kysymyksiä voi esittää sähköpostitse osoitteella info(at)kimppataksi.fi

KYSYMYS: Miten iso meidän ryhmä pitää olla, että voin tilata kimppataksin?

VASTAUS: Voit tilata kimppataksin vaikka yksin, mitään rajoituksia ei ole. Enimmillään matkustajia voi olla 18. Matkan aikana autossa voi toki olla muitakin samaan suuntaan meneviä asiakkaita.

KYSYMYS: Saanko tietää taksin tarkan saapumisajan tilauksen yhteydessä?

VASTAUS: Saat tiedon taksin saapumisajasta tilauksen yhteydessä. Noudatamme sovittua aikataulua, mutta mahdollisten - esimerkiksi liikenneolosuhteista johtuvien - muutosten varalta pyydämme puhelinnumeroasi. Näin kuljettajalla on mahdollisuus tarvittaessa soittaa Sinulle.

KYSYMYS: Taksitarpeeni perustuu useimmiten siihen, että tiedän milloin minun pitää olla perillä (kokous, lento). Miten varmistan, että ehdin ajoissa perille kun käytän kimppataksia?

VASTAUS: Mikäli lisäät 15 minuuttia normaalitaksimatkaan varaamaasi aikaan niin ehdit perille.

KYSYMYS: Millaisia maksuvälineitä hyväksytään KIMPPATAKSI.FI-autoissa?

VASTAUS: Yleisimmät pankki– ja luottokortit sekä käteinen.

KYSYMYS: Milloin kannattaa käyttää kimppataksia?

VASTAUS: Kimppataksi on aina edullisempi kuin normaali taksi.

KYSYMYS: Haluan tilata kaikki taksimatkat samasta pisteestä – riippumatta siitä yhdistelläänkö ne vai ei.

VASTAUS: KIMPPATAKSI.FI tarjoaa vain edullisia taksimatkoja, joissa mukana voi olla muitakin matkoja. Tavalliset taksitilaukset tilataan Lähitaksilta.

KYSYMYS: Tilauksen yhteydessä kysytään puhelinnumeroa. Tarkoittaako tämä, että kuljettaja aina soittaa ja varoittaa ennen kuin saapuu paikalle?

VASTAUS: Kuljettaja soittaa, mikäli aikataulu muuttuu ilmoitetusta tai mikäli tunnistamisen kanssa on ongelmia – hän ei esim. löydä asiakasta.

KYSYMYS: Edustamani yritys on kiinnostunut käyttämään KIMPPATAKSI.FI -palvelua. Millainen sopimus tehdään?

VASTAUS: KIMPPATAKSI.FI on avoin palvelu, joten mitään sopimusta ei tarvita. Matkan maksaminenhan tapahtuu normaaliin tapaan sen päättyessä, joten laskutusta ei synny yritystemme välillä.

KYSYMYS: Miten paljon yhteen autoon tulee matkustajia? Millainen kalusto ja millaiset kuljettajat teillä on?

VASTAUS: Useimmat automme ovat minibussityyppisiä. Autoissa on aina reilusti tilaa sekä ihmisille että matkatavaroille.

KYSYMYS: Paljonko maksaa kimppataksin tilaaminen?

VASTAUS: Perushinta on 1,40 €/min. Mikäli puhelu kestää esimerkiksi 50 sekuntia niin kustannus on lähes sama kuin tavallista taksia tilattaessa Helsingissä.

Sivun alkuun


www.lähitaksi.fi www.taksihelsinki.fi www.kajon.fi